Nookbox G2 Kit – trådlöst säkerhetsystem med smarthem funktion!

119000_1_11[1].jpg

NookBox Gateway G2 är ett trådlöst larmsystem som är ett av marknadens mest mångsidiga och kraftfulla system inom säkerhet och smarta hemlösningar. Med NookBox G2 integreras säkerhet, hemautomatisering och energihantering i ett system. Systemet kräver inget abonnemang och det kombinerar de bästa teknologier inom, RF, Zigbee och Z-wave och skapar oändliga möjligheter till säkerhet, kontroll och komfort för din bostad.

NookBox G2 Startkit innehåller:

1st Gateway G2
1st Door Contact Input
1st IR Detector
1st Keypad

SÄKERHET
– Dubbla kommunikationsvägar, IP och 2G inbyggt i Gateway.
– F1 radiokommunikation klarar upp till 2 km.
– Kompatibel med NookBox F1, Zigbee On Board och Z-wave via dongel.
– 2 larmområden och 160 trådlösa sektioner.
– Larmprotokoll via SIA-IP.
– IP-kameror och PIR-cam för bildverifiering och realtidsövervakning.
– Styrning och programmering via NookBox app eller webbportal.

Övervakning
Med NookBox kan IP-kameror och kameradetektorer installeras för visuell övervakning och visuell verifiering. Vid exempelvis ett larm kan realtidsvarningar till användaren och övervakningspersonal skickas för verifiering av händelsen genom att se de fångade larmbilderna eller videon. Nookbox rapporterar larmhändelser i CID / SIA-format och skickar videor och bilder via e-post / FTP över IP.

Fjärrservice
Genom NookBox webbportal för administratörer ges säkerhetsinstallatören möjlighet att se alla sina kunders system på ett och samma ställe. Via gränssnittet kan fjärråtkomst ske och service och hanetring kan utföras på ett enkelt sätt. Slutanvändaren ansluter enklast via NookBox appen eller via den slutkundsanpassade webbportalen.

Hemautomation
NookBox ger maximal flexibilitet för hemautomation via ZigBee eller Z-Wave tillbehör. Via enkla gränssnitt kan tjänster skräddarsys för att möta familjens behov. Möjligheterna är många med NookBox, styr belysning, kontrollera temperatur och luftkvalité är några av funktionerna som finns att tillgå.

Visa upp NookBox!

Via www.getnookbox.com presenteras NookBox. Här kan man läsa om produkterna och vilka tillbehör man kan utöka sitt system med. Det finns även en FAQ och allmän användarhandledning.

För administration via nätet finns www.mynookbox.com där alla NookBox ägare har tillgång till sitt konto.

Ladda ner NookBox appen

footer-mobil[1].png

 

NookBox app finns för din smartphone eller tablet på Appstore eller Google Play. Appen finns för Svenska, Engelska, Danska och Norska.

Vill du veta mer kontakta oss