SmartDNA är en kriminalteknisk vätska som man applicerar på sina värdeföremål

SmartDNA är en kriminalteknisk vätska som man applicerar på sina värdeföremål genom att spraya eller pensla på. Flaskan eller Burken innehåller en unik DNA-kod som är framtagna från växtriket, detta innebär att Polisen kan spåra objekt till den rätta ägaren och binda kriminella till brott vilket leder till hårdare straff. Spårbarheten finns i hela vätskan, vilket gör att Polisen enbart behöver en mikromillimeter för att kunna göra en spårning.

Ägaren registrerar den unika SmartDNA-koden som står på flaskan i en internationellt sökbar databas för polismyndigheter.

SmartDNA går att få med mikropunkter om kunden önskar, men vi rekommenderar utan, för att det måste oavsett göras ett lab-test för att hålla rättsligt, vilket gör micropunkter onödigt. Micropunkter har även en tendens att synas vilket gör hela idén med osynlig märkning onödig.

SmartDNA® är det nya sättet att stöldskyddsmärka dina värdeföremål. Märkningen är endast synlig i UV-ljus och är spårbar av polisen.

  • Äkta DNA märkning från växtriket
  • Passar lika bra för företag som till hemmet
  • DNA-märkning av maskiner, verktyg, koppar, metaller eller;
  • Värdeföremål
  • Bil, båt, cykel, skoter, barnvagn
  • Finns även som överfallsspray

Vill du veta mer? kontakta oss