IPcamera[1].png

Moderna Trygghetskameror

Trygghetskameror är idag en viktig del av tryggheten på köpcentra, byggnader, garage, flygplatser, vägar, tågstationer, torg , bostaden mm. Det har en stor vikt att snabbt kunna verifiera vad som hänt och kunna sätta in rätt åtgärd samt en avskräckande effekt mot sabotage andra brott.

Användningsområdet för kameror utvidgas ständigt och man kan nu se applikationer som till exempel automatisk registreringsskylt identifikation som öppnar t.ex. en grind vid godkänd registreringsskylt, objekt som passerar virtuella områden för larm, marknadsavdelningar använder kameror för så kallad ”space management. I den digitala världen har säkerheten också anammat fördelarna med omedelbar tillgång till bilder på en smartphone enhet eller dator som hämtas på bildlagringsenheter på nätverket och över internet.

Kamerasystemet

Inom området kameraövervakning arbetar vi med de största producenterna och den senaste tekniken för att ge er en framtidssäker utrustning. Vi hjälper er med projektering, lins och lagringsberäkningar, installation, service och lyssnar till era behov för att ta fram den bästa tekniska lösningen för just era behov.

Systemet skall hjälpa användaren och påkalla uppmärksamhet. När en fördefinierad tidsram och beteende/ situation uppstår skall till exempel en notifiering komma till en mobiltelefon,  inspelningsenhet eller larmcentral och påkalla operatörens uppmärksamhet.

Systemen erbjuder ett lättanvänt gränssnitt och är en ”öppen plattform”, vilket innebär att den skall kunna kommunicera med de flesta stora tillverkare av kameror på marknaden samt även så kallade tredjeparts integrationer med bland annat I/O moduler, passagesystem. Systemen kan nås direkt via en skärm, webbläsare eller en mobilenhet. Systemen erbjuder även en effektiv videokompression och flexibel användning av intelligenta videoanalyser

För mer information besök vår kameraportal