Nytt samarbete med Sfty

ALLT-I-ETT 100% trådlöst!

Sfty Sense är ett helt trådlöst, behändigt och kraftfullt brand- och inbrottslarm. Med avancerade rök- och rörelsesensorer håller Sense uppsikt över din lägenhet, villa eller sommarstuga när du inte är där. Den mäter också luftfuktigheten och temperaturen i det rum den är placerad.

allt-i-ett-1[2].png

TRYGG. VARJE DAG. ÖVERALLT

STYR VIA MOBILEN

Till skillnad från de flesta andra brand- och inbrottslarm är Sfty Sense enkel att montera och tar bara 5 minuter att installera – allt du behöver är din mobil, vår app, och ett hemma-wifi. Batterierna följer med. Appen är gratis och du aktiverar och sköter alla funktioner – direkt i mobilen.

HÅLL UPPSIKT ÖVER VARANDRA

Sfty är så mycket mer än ett smart hemsäkerhetssystem. Med Sftyappen ökar du även din personliga säkerhet. Med ett par knapptryck i mobilen skapar du ett trygghetsnätverk som består av dina vänner och familj. Aktivera funktionerna "Följ mig" och "Hjälp mig" när du är ute och rör dig. Om du eller någon i ditt trygghetsnätverk behöver hjälp kan du agera snabbt och slå larm direkt i mobilen.

Prisbelönt produkt

Sfty vann utmärkelsen Smart Home Innovation Award på CES 2017 mässan I Las Vegas. Lansering skedde nyligen i Europa och produkten tilldelades titeln 2017 CES Innovation Awards Honoree i kategorin ”Smarta hem”. Sfty är redo att bli nästa stora banbrytande steg i kollektiv rökdetektering och säkerhet inom MDU-marknaden. Detta genom att erbjuda konkurrenskraftiga och intelligenta produkter med multifunktionalitet, samt ett komplett webbaserat back office för boende i flerfamiljshus.

Vill du veta mer? kontakta oss